KIRIKKALE
25°
01:41

Akşam'a Kalan Süre

Harun Ulusoy, MHP’den aday adaylığını açıkladı

Kırıkkale siyasetinin yakından tanıdığı isimler arasında yer alan Harun Ulusoy, MHP’den Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı. Uİusoy, “İnşallah Kırıkkale’yi MHP’nin üretken belediyecilik anlayışıyla buluşturacağız” dedi.


BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI
31 Mart 2024 yılında yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında Milliyetçi Hareket Partisi’nde heyecan devam ediyor. Aday adaylık başvuru sürecinin devam ettiği MHP’de Kırıkkale siyasetinin yakından tanıdığı isim olan Harun Ulusoy başvuruda bulundu. Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda kendini destekleyenlere hitap eden Ulusoy, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Uİusoy, “İnşallah Kırıkkale’yi MHP’nin üretken belediyecilik anlayışıyla buluşturacağız.”

KIRIKKALE İÇİN ÇOK ÇALIŞACAĞIZ
Kırıkkale için büyük mücadele sergileyeceklerini vurgulayan Ulusoy, “Bugün burada gösterdiğiniz samimi ilgi beni son derece duygulandırdı. Milliyetçi Hareket Partisi'nden Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adayı oldum. Başta Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk'e Parti yönetim Kurulu'nda bulunan ve Cumhuriyet Meydanını dolduran sizlere çok çok teşekkür ediyorum. Amacım Kırıkkale’ye hizmet. Bunun için yola çıktık tüm gayemiz budur."

ELİMİZDEN GELEN GAYRETİ GÖSTERECEĞİZ
Kırıkkale’ye değer katacak önemli projelerinin olduğunu ifade eden Ulusoy, Kırıkkale Belediyesi’nde görev aldığı süre boyunca önemli tecrübelere sahip olduğunu dile getirdi. Ulusoy, “Kırıkkale’yi MHP’nin üretken belediyecilik anlayışıyla buluşturmak için gece gündüz çalışacağız. Adaylık konusunda da bizlere fırsat verildiği takdirde 7’den 70’e herkesi kucaklayarak, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı yürüteceğiz. Kırıkkale’ye yatırımlarla çok başka bir şehir haline getireceğiz.” dedi.

Haber:Süleyman Ok 

İlginizi Çekebilir

Öztürk, Kırıkkale’nin ihtiyaçlarını TBMM’ye taşıdı

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de Mehmetçikler fidan dikti

İlginizi Çekebilir

ASKON Başkanı Savaş Geyik’e rozeti takıldı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

79160

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171